keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Conference week

Viime viikolla oli täällä meillä semmonen conference week eli opettajat tapas vanhempia ja jutteli niitten kanssa oppilaista yms. Mutta parasta viime viikossa kuitenkin oli se, että päästin sen takia joka päivä jo 11.30 koulusta pois!! Nyt tosin on aika tuskaa olla koulussa takas :b Mitenköhän ikinä enää sopeudun suomalaiseen lukioon?

Viime viikolla alotin myös voimistelun ja voin sanoa, että se täällä on täysin erilaista kuin se joukkuevoimistelu, mitä suomessa olen harrastanut. Siis parhaimmat tytön teki takaperin voltteja ja varsinkin (äähh en tiiä mikä sen nimi on suomeks, mutta siis se jossa on 2 tankoa, jossa pitäis tehä kieppejä) bars tuotti mulle hankaluuksia kun en ees meinannu päästä siihen tangolle maasta ollenkaan. Mutta tykkäsin kyllä paljon ja oli tosi mukava huomata, että jo yhen viikon harjoittelun jälkeen mun käsilläseisonta oli parantunu tosi paljon ja puolivoltistakin pääsin jo suoraan ylös. Tosin varsinkin ekalla viikolla kaikki paikat oli ihan jumissa ja kipeinä. Portaat oli ihan yhtä tuskaa, pystyin ainakin samaistumaan vanhoihin mummuihin ja pappoihin ;D

Meijän aluevalvoja oli myös järjestäny sellasen keilaustapahtuman viime perjantaina, niin käytiin sitten siellä ja yhellä kierroksella keilasin 111 ilman laitoja!!! No tosin seuraava sitten olikin 62 :D Nyt kohta lähen jalkapallo kauden loppettajaisiin. Vähän harmittaa jättää jalkapallo, koska tykkäsin siitä ihan hirveenä, mutta tosin sitä ulkona jäätymistä en niin paljon kaipaa :)

Exchange students bowling!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti