torstai 1. syyskuuta 2011

The time has come

Eli tänään lentokone lähtee klo 18.30 Kuopiosta Helsinkiin. Ja toisinkin kun jo pelkäsin en joudukkaan viettämään yötä yksin hotellissa vaan Pihla yöpyy mun kanssa! Olin jo ihan hermona, että miten selviän yksin yöstä hotellissa tietäen että seuraavana päivänä on lähtö, mutta nyt on mukava kun saan seuraa. Vähän pelottaa, että laukussa on yli painoa, koska viimesen punnituksen jälkeen sinne on tullut lisää tavaraa. No toivottavasti selviän :)

Tumblr_lj00n3gcbn1qenyauo1_500_large

Perheestäkin on nyt kuulunut enemmän. Elikkäs iso perhe siellä vastassa onkin! Perheeseen kuuluu 6 lasta; 6v. tyttö, 10 ja 14v. pojat, 16v. tyttö ja 19v. kaksos tytöt, jotka tosin eivät enää asu kotona. Lemmikki käärmettä tietysti unohtamatta. Äiti on kotiäiti ja isä työskentelee terveysruokia myyvän yrityksen johdossa. Isi löysi Youtubesta pätkän jossa se host daddy avaa sen yityksen seminaarin Las Vegasissa soittamalla Amerikan kansallislaulun sähkökitaralla :D Tulee varmaan isoinpana kulttuurishokkina se kuinka äänekäs se perhe voi olla! Kun itselläni on vaan yksi pikkusisko ja koira. Myös kaikki isäntäperheen isovanhemmat jo lisäsivät minut facebookissa kaveriksi!

Olipas tänään mukava tulla kotiin kun löysin matoltani yhden tuliaispaketin revittynä ja suklaat sisältä syötyinä!! Asialla oli taas ollut hurmaava koirani Otto. Jännä kyllä, että se oli tuhonnut vaan sen yhden paketin, koska kaikissa paketeissa ois ollu lisää suklaata. Mä en enää usko ollenkaan siihen, että suklaa olis myrkkyä koirille, koska kerrankin Otto oli syöny mun pikkusiskon virpomis suklaat, joita oli ollut n. 2 kiloa! Eikä se siinä mitenkään näkynyt :b

Pakkohan tuollaista on ikävä tulla :)

1 kommentti:

  1. Moi Mona - HIENOA VUOTTA sinulle! Löysin blogisi tyttäreni kautta. Ansku on ehtinyt jo pari viikkoa harjoitella elämää "maailman toisella puolen" Texasissa. Nauti jokaisesta uudesta jutusta - itse olin Oregonissa ... 35 v sitten =)

    VastaaPoista