keskiviikko 21. joulukuuta 2011

The cutest Christmas present

Mikä on paras joulu lahja 6 ja 10-vuotiaille ja suomalaiselle tytölle jolla on ikävä koiraansa? No koiranpentu tiestenkin! Eli siis viime viikonloppuna oltiin käymässä host-isovanhempien luona ja avattiin jo niitten lahjat (kaikki me tytöt saatin 50 $ lahjakortit forever21:lle = luvassa paljon shoppailua!) sitten Daren (host-isä) alko soittamaan kitaralla kappaletta "I want a puppy" ja mikäs se sieltä tassuttelee huoneeseen. Aivan yli söpö pikkuinen yorkshirenterrierin ja mini schnauzerin sekoitus. Mun host-veli oli halunnu nimetä sen Koiraksi, mutta sitten kun kukaan ei osannu lausua sitä niin louvuttiin ideasta. Sitten mietittiin niemien Dusty, Puddles ja Shadow välillä ja päädyttiin viimeiseen. Shadow on muuten kyllä todella hellyyttävä, mutta se rakastaa purra kaikkea minkä näkee esim. mun sormia, pattereita ja huosujen lahkeita. Mutta onneksi se väsyy nopeasti niin se on kilteimmillään silloin. Mun pikkuset host-sisarukset koko ajan häärii sen ympärillä niin, että se välillä jo ärsyyntyy niihin, mutta ainakin ne käyttää Shadow'ta ulkona tiheään niin eilen ei sille tullut yhtään vahinkoa sisälle :b

Cute cute cute!!!
Adam ja Shadow
Shadow'n hurjempaa puolta

Sitten meillä oli myös viime lauantaina järjestön pikkujoulu. Se oli yhen host perheen luona sellasella saarella joten meidän piti mennä sinne lautalla. Niitten talo oli upea semmonen 3 kerroksinen ja sisustettu kokonaan jollain aasialaisella teemalla ja olohuoneesta oli merinäköala. Tietysti 3 kerrosta on liikaa jenkeille ilman hissiä. Ja ne kerto myös että niillä oli menny 9 tuntia niitten joulukuusen koristeluun, mutta sen se oli näkönenkin. Sitten käveltiin rannalle ja se oli myöskin tosi kaunis. Siellä oli semmosia nousuveden tuomia tukkeja jotka oli nyt kuivaneet ja muuttuneet ihan viti valkosiks ja vasta kun lähettiin sain huomata että siellä rannalla oli aika paljon rapuja!! En ois varmaan uskaltanu ees mennä sinne jos oisin sen huomannu aijemmin. Sitten sen jälkeen syötiin hyvää ruokaa, koristeltiin "pipareita" (jotka ei oikeesti maistunu ollenkaan pipareilta) ja oltiin semmosta lahjanvaihto peliä ja mulle kävi hyvä tuuri sain 10 $ lahjakortin elokuviin ja karkkia. Kiitos Pihla! Meillä oli myös eilen voimisteluharkoissa uudestaan se sama lahjan vaihto (oikeestaan ryöstö) peli ja sillä kertaa sain Victoria Secretin hajuveden!


Lauttamatkalta





Näinhän siinä tietysti kävi ;D

Olen tainnut olla ihan kilttinä tänä vuonna!
Ja tähän loppuun laitan vielä meijän Christmas asseblystä viedon, jossa mun host sisko laulaa (laatu ei tosin ole mikään paras)



 

3 kommenttia:

  1. Hihih ole hyvä! :)) Ja aika hassua.. meillä oli toiset joulujuhlat ja annoin sinne vaihtoon Victoria's sercet hajuveden.. Eli periaatteessa sait mun molemmat lahjat :D ps: mun hiukset näyttää super-oudoilta tossa kuvassa!

    VastaaPoista
  2. Meidän host perheellä oli sen koiran nimi Shadow :F

    VastaaPoista
  3. eikää vähän söpö toi koira! ja kivoja kuvia, ite oon vaihossa pariisissa tällä hetkellä rotaryn kautta :)

    VastaaPoista