torstai 15. joulukuuta 2011

This what they call school food...

Nyt viimenen viikko koulussa on lähtenyt käyntiin kun meillä alkaa jo perjantaina joululoma. En voi vahingonilolleni mitään... :D Nyt viimesten päivien aikana koulussa on ollu aika paljon "kokeita", mutta ne täällä siis on sen verran helppoja, että jos oot ollenkaan tunnilla kuunnellu niin saat vähintään B:n, joten stressistä ei ole tietoakaan :) Ei ole kyllä ikävä yhtään lukion koeviikkoja. Sori mutta mun on pakko jakaa teille tämä kuva meidän kouluruoasta.... En muuten ikinä enää syö kanateryakia.... D:


Se muuten maistu aika pitkällle miltä näyttikin. No enpä maksukkaan siitä kun 40 senttiä, koska jostain syystä koulu oli tehny virheen ja laittanut mut alennetulle luonaalle, joka on siis tarkotettu köyhempien perheiden lapsille. No ei tässä mitään ryövään vaan USA:n rahoja >:)

Ja olen todella iloinen kun löysin World Food marketista itselleni adventti kalenterin, jonka suklaa tosin maistuu pari vuotta vanhalle, mutta idea on tärkein. Aika jouluinen fiilis alkaa jo olla kun katotaan mun pienten host sisarusten kanssa melkein joka toinen päivä joku jouluelokuva ja koulussakin monet opettajat soitattaa tunneilla joulumusiikkia. Ens viikonloppuna meillä on sellanen vaihtareitten pikkujoulu ja myös mun yliopistossa olevat host-siskot tulee kotiin. Mulla jatkuu joululomalla voimistelu harkat, mutta en enää voi valittaa koska niitä on vaan 3 kertaa viikossa ja poikien untijoukkueella on 2 kertaa päivässä!! Joten loppujen lopuksi pääsen aika helpolla. Ja ihan äitin masennukseksi voin sanoa tämän, että täällä kaikilla ihmisillä on ihan hirveesti jouluvaloja ja ihan super hienoja!! Joten raks äiti jäät valitettavasti  kakkoseksi. Mutta pimeäkin tulee jo puoli viiden aikaan niin on ihan mukava, että joitain valoja on. Pelottaa vaan että nyt on tulossa musta joulu, koska ainoat mustat joulut jotka olen kokenut ovat olleet Thaimaassa, mutta Washington tuntuu niin paljon suomalaisemmalta niin ois se kyllä vähän outoa. Niin ja nyt viime viikonloppuna koin elämäni järkytyksen kun mentiin kirkon joulukonserttiin ja ne laulo siellä Finlandia hymnin!!! Siis eri sanoilla mutta siis Finlandia hymni!!! Täällä Amerikassa!! No eihän kukaan tietenkään tietäny, että se on suomalainen, mutta valistin kyllä kaikkia asiasta ;)

Pelottavin koskaan näkemäni joulukoriste Creepyy....

Plääähh eipäs mulla nyt ole mitään kauniita uusia kuvia ): Paitsi tämä yksi:


Kaverin koirakaan ei säästynyt samalta kohtalolta Oton (oman koiran Suomessa) kanssa. Kun en oikein uskalla ruveta tuon meidän lemmikki käärmeen kanssa leikkimään :O

2 kommenttia:

  1. Toi ruoka nayttaa suhteellisen hyvalta verrattuna meidan koulun ruokaan...

    VastaaPoista
  2. Hahaa sen täytyy sitten olla jotain todella kuvottavaa :P

    VastaaPoista