perjantai 27. tammikuuta 2012

The State of Emergency

Viime viikolla siis Washingtonin osavaltioon julistettiin hätätila. Ja siis syynähän tähän oli tietysti lumi!!! Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä satoi noin puoli metriä lunta. Kaikki meni viimeistään silloin sekaisin. Koko Seattlen lentokenttä suljettiin kahdeksi päiväksi. Myös meidän koulu oli suljettuna koko viikon. Sitten torstaina oli koneella facebookissa ja sinne alkoi tulla tilapäivityksiä, että sähköt on poikki. Minä vielä siinä vaiheessa nauroin mielessäni, mutta vain puoli tuntia sen jälkeen meiltäkin katkesi sähköt. Tämän siis pääsiassa aiheutti se, että edes puut eivät jaksaneet kannatella lumitaakkaa ja alkoivat kaatuilemaan linjojen päälle. Me päätettiin sitten lähteä hostejen isovanhempien luokse, koska niillä oli sähköt ja meidän iso talo kylmenisi nopeasti. Kun sitten päästiin niille isovanhemmille niin ei oltu keritty edes vielä istua alas kun sähköt meni poikki niiltäkin. No niillä oli kuitenkin generaattori, mutta eihän sitä tietenkään saatu toimimaan. Joten me ilta siinä koottiin 1000 palan palapeliä taskulamppujen valossa. Perjantai aamuna sitten saatiin vihdoin generaattori toimimaan, mutta siinä oli vain kaksi pistorasiaa niin voitiin kytkeä pelkästään lämmitys ja pakastin siihen. Lähettiin sitten kauppakeskukselle syömään ja katsomaan elokuvaa. Minä ja Brooklyn mentiin eka forever21:lle ja heti kun saatiin meidän ostokset tiskille sähköt menee poikki taas ja joka ikisen liikkeen hälytykset menee päälle. No ei saatu ostettua meidän ostoksia, mutta silti saatiin ruokaa, koska thaimaalainen pikaruokapaikka oli silti vielä auki. Me saatiin sähköt takaisin lauantaina, mutta monilla muilla meni paljon pidempään viimeiset jotka tiedän sai vasta eilen ne takaisin. Ja siltikin aina välillä ne on katkeillut, mutta ei kovin pitkäksi aikaa. Maanantaina mentiin ekaa kertaa takasin kouluun mutta silloinkin oli 2 tunnin late start kaiken lumen takia ja tiistaina vielä sama juttu. Eilen oli kova kaatosade ja nyt on melkein kaikki lumi poissa. Koko suomifiilis on kadonnut. No ehkäpä se on ihan normaalia täällä toisella puolen maailmaa :)




3 kommenttia:

  1. Hauskaa mite monissa vaihtariblogeissa kerrotaan et amerikas tulee aina jotain ongelmia kun vähän lunta sataa :D hahah

    http://anzandeverything.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. vähä pelottava, mutt onneksi saitte sähköt takas :D!!!

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi kivoja kirjotuksia! ja kiva ku postaat näin vähän useemmin. Toivottavasti jaksat jatkoskin kirjotella :)

    Nenna

    VastaaPoista